E info@pmwebdesign.nl    |    T (0320) 268520    
Meer weten:

Wilt u meer weten of weten wat wij voor u kunnen bete-kenen? Neem contact met ons op via tel. (0320) 268520 of E-mail info@pmwebdesign.nl.


Onze werkwijze

Transparantie en openheid zijn belangrijke begrippen binnen ons bedrijf. Middels ons duidelijke 7-stappenplan geven wij u inzicht in onze werkwijze:

Stap 1: Inventarisatie
Op basis van een informatief gesprek worden uw wensen geïnventariseerd. In eventuele vervolgbesprekingen wordt het voorstel definitief uitgewerkt. In de inventarisatie spelen zaken als strategie, doelstelling en doelgroep een belangrijke rol. Wij kijken daarbij naar de technieken en mogelijkheden van internet.

Stap 2: Functioneel ontwerp
In het functionele ontwerp zetten we alles op papier wat we in de inventarisatie hebben besproken. Het dient in eerste instantie als een soort offerte en later wordt het omgebouwd tot een werkdocument. Hierin verwoorden we wat er allemaal moet gebeuren om tot de complete website te komen.

Stap 3: Voortgangscontrole
Afhankelijk van de omvang van het project vindt er regelmatig overleg plaats over de voortgang. Gaat alles nog zoals we het in het werkdocument hebben uitgewerkt, of moet er wellicht op bepaalde punten worden bijgestuurd? Zolang we hierover maar blijven communiceren ontstaat er vanzelf een site geheel naar uw wensen.

Stap 4: Grafisch ontwerp
Uw site moet uiteraard zijn afgestemd op uw huisstijl. In het creatieve ontwerp houden we rekening met navigatie, gebruiksvriendelijkheid, snelheid, resolutie, operating systems en browsertypen en -versies. Excuses als we wellicht te technisch worden, maar het is allemaal van belang om uw site niet zomaar 'mooi' te laten zijn, maar ook functioneel te laten blijven.

Stap 5: Programmeren
Als we alles hebben uitgewerkt, moet de site nog geprogrammeerd worden. We combineren codes, design en software en technologisch hoogwaardige eindproducten met toegevoegde waarde. Of het daarbij nu gaat om ASP, PHP, HTML, Javascript, Flash of allerlei typen databases of content management systemen: wij ontwikkelen het in de gewenste technische infrastructuur.

Stap 6: Testen
Wanneer we regelmatig voortgangsgesprekken hebben gehad, is deze fase bijna overbodig. Maar het moet natuurlijk goed zijn: vandaar dat we u de gelegenheid geven de site te testen voordat we deze online zetten.

Stap 7: Lancering
Zodra de website is opgeleverd is het werk af! Niet dus, eigenlijk is het nooit af. Een organisatie verandert, de markt en ook de concurrentie verandert. Wij houden de nieuwe ontwikkelingen in de gaten en houden u hiervan desgewenst ook op de hoogte.

Klantbeoordeling

8.6 van 10

(Gebaseerd op 50 reviews)

Deze website wordt groen gehost
Contact  |  Voorwaarden