E info@pmwebdesign.nl    |    T (0320) 268520    
Eerst zien dan geloven:

Een website kan mooie verhalen bevatten, maar wat telt zijn tevreden klanten. In het kader van 'eerst zien, dan geloven', laten wij u een greep uit de inmiddels gerealiseerde opdrachten zien.
Wat kunnen wij voor u betekenen...

Webdesign
Het internet biedt perfecte mogelijkheden om uw merk of bedrijf op unieke wijze te positioneren. Onderscheidend vermogen wordt steeds belangrijker met het groeiende aanbod op allerlei gebieden. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website een waardevolle en creatieve toevoeging is op uw gehele marketingcommunicatie. Afgestemd op uw doelgroep én huisstijl, maar bovenal onderscheidend en toch functioneel.

Ontwikkeling en realisatie
Een goede en creatieve website wordt altijd vooraf gegaan door een goed en creatief concept. Alleen met creativiteit kunt u ervoor zorgen dat uw boodschap ook écht opvalt. Juist daarom besteden wij samen met u veel aandacht aan de conceptfase. Zodat u er zeker van bent dat uw boodschap bij uw doelgroep overkomt. Nadat we de conceptfase met de opdrachtgever volledig hebben doorlopen, gaan we in verschillende fasen verder met de realisatie van de website. Het gaat in deze fase om een uitwerking van datgene wat we samen vooraf hebben besproken. Meer weten over de verschillende fasen van concept naar website? Klik hier voor ons stappenplan.

E-commerce (webshops)
Uw producten via internet te koop aanbieden is een voorbeeld van een e-commerce toepassing. Wij kunnen voor uw producten een virtuele showroom ontwikkelen en zorgen dat degene die uw webwinkel bezoekt, online kan bestellen. Uiteraard verzorgen we hierbij ook een uitgebreide op maat gemaakte beheermodule, zodat u uw productenaanbod zelf eenvoudig en snel actueel kunt houden. Uitgebreide rapportages van de bestellingen, een koppeling met uw voorraadbeheer, online afrekenen via Ideal? U zegt het maar...

Content Management
Afhankelijk zijn van anderen kan voor uw bedrijf een belemmering betekenen. Ook bij het onderhouden van uw website kan het zijn dat u zo onafhankelijk mogelijk te werk wilt gaan. Wij implementeren uw website in ons Content Management Systeem (CMS) zodat u niet afhankelijk hoeft te zijn van anderen bij het updaten van uw website of webwinkel. Wilt u het actueel houden van uw website toch liever uitbesteden aan een professional? Ook hierbij zijn wij u graag van dienst!

E-marketing
Een begrip dat kort en bondig samengevat kan worden: "uw resultaten via het internet verhogen". Hierbij kunt u denken aan het vergroten van uw bezoekersaantallen, uw online omzet vergroten en het verkrijgen van een grotere naambekendheid. Hiervoor zijn talrijke toepassingen beschikbaar die elk op hun manier van belang kunnen zijn. E-marketing kan ondermeer bestaan uit banneren, online enquêtes, nieuwsbrieven, adword campagnes of een uitgekiende combinatie van verschillende mogelijkheden. Al deze elementen dragen bij tot de optimalisatie van uw website, en vooral tot verbeterde resultaten van uw onderneming!

Database ontwikkeling
Hoe completer uw klantkennis, hoe beter uw ondernemerskansen. Het is van belang dat uw klantendatabase up-to-date en compleet is, zodat u uw communicatiemiddelen beter en efficiënter in kunt zetten. U kunt uw doelgroep vollediger en persoonlijker benaderen, en informatie voor elke klant of prospect op maat verzorgen. De database vormt de basis voor alle direct marketing campagnes. Wij koppelen uw website aan uw online database en zorgen ervoor dat informatie van uw klanten gestructureerd wordt opgeslagen en eenvoudig kan worden geraadpleegd en gebruikt in campagnes.

SEO (zoekmachine optimalisatie)
De ontwikkeling van uw website is voltooid en hij staat te glimmen en stralen op uw nieuwe domeinnaam. Laat die bezoekers maar komen!! Maar hoe laat u uw potentiële klanten weten waar uw website te vinden is. Wij ontwikkelen websites zoekmachinevriendelijk en zorgen ervoor dat binnen korte tijd uw website te vinden zal zijn in de verschillende zoekmachines.

Webhosting
Naast het ontwikkelen van uw website kunnen wij ook uw website hosten. Wij registreren desgewenst uw domeinnaam en zorgen ervoor dat uw website 24 uur per dag optimaal bereikbaar is. Onze complete hostingpakketen bieden voor elke website voldoende mogelijkheden, of het nu gaat om meerdere e-mail adressen, statistieken of MySQL databases. Ook dit is bij ons geen enkel probleem! Heeft u al een domeinnaam en een goede webhoster? Natuurlijk geen enkel probleem, de door ons ontwikkelde websites zullen ook hier natuurlijk prima functioneren.

Klantbeoordeling

8.6 van 10

(Gebaseerd op 50 reviews)

Deze website wordt groen gehost
Contact  |  Voorwaarden